Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Verdiepte voeg

Eén van de voegtypen van Den Hartog Voegwerken is de verdiepte voeg. Bij voegen vervangen kan dus voor dit voegtype gekozen worden. Echter is de keuze voor een voegtype afhankelijk van de overige voegtechnieken die gebruikt zijn in uw woning of andersoortig pand. De specialisten van Den Hartog voegwerken kunnen niet alleen voegen vervangen en schoonmaken in opdracht van u. Zij kunnen u ook voorzien van informatie omtrent uw voegwerk en helpen bij het maken van de keuze voor het meest geschikte en gewenste voegtype.

De verdiepte voeg

De verdiepte voeg is één van de specialisaties van Den Hartog Voegwerken. De voeg is rechttoe, rechtaan, maar anders dan bij de platvolle voeg die eveneens rechttoe, rechtaan is, ligt de verdiepte voeg twee tot vier millimeter dieper in de muur. Het resultaat hiervan is een net, zuiver en modern gevelaanzicht. Bij de verdiepte voeg is het voegmateriaal gelijk aan het materiaal waarmee gemetseld wordt. De verdiepte voeg is erg kenmerkend voor gebouwen uit de jaren 20 en 30, maar toch heeft dit voegtype een nette en moderne uitstraling. Doordat de voeg naar achter gelegen is, springen de bakstenen meer in het oog en dat oogt heel net. Tevens vallen verkleuringen van de voegen niet op bij verdiepte voegen. Bovendien droogt een muur die door bijvoorbeeld regen nat geworden is, sneller op doordat het stenen oppervlakte door de verdiepte voeg groter is. Met deze voordelen kunt u dus rekening houden bij de voegen vervangen van uw woning. Wij brengen de vervangbeurt van uw voegen tot een kwalitatief en net eindresultaat. Het schoonmaken van de voegen en de gevel is inbegrepen.

Andere voegtypen van onze specialiteit

Wilt u de voegen vervangen van uw woning of ander pand, maar weet u niet of de verdiepte voeg de juiste keuze is? Schroom dan niet en vraag het ons. Wij helpen graag iedere klant in en rondom Assen, Hoogeveen, Beilen, Drenthe en Zwolle, persoonlijk en snel. Neem dan ook direct contact op als u vragen heeft. Dit kan via telefoon of door ons online contactformulier op de website in te vullen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter