Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Schaduwvoeg

De schaduwvoeg heeft zijn naam te danken aan de schaduw die ontstaat door de manier waarop de voeg gemaakt is. Aan de bovenzijde van de horizontale voegen ligt de voeg namelijk iets terug, waardoor er een schaduw ontstaat. De voeg loopt als het ware diagonaal van de achterzijde bovenin tot aan de voorzijde onderin. Doordat de schaduwvoeg aan één zijde verdiept is, wordt er een accent gelegd op de steen. Dit ziet er net uit, maar het betekent eveneens een goede afvoer van water van bijvoorbeeld regen. Uw muren met een schaduwvoeg drogen dus sneller dan bij bijvoorbeeld een platvolle voeg. Gaat u voor dit voegtype? Dan kan Den Hartog Voegwerken uw gevel onder handen nemen en tot een mooi eindresultaat brengen!

Ervaring

De vakkundige medewerkers van Den Hartog Voegwerken hebben uitgebreide ervaring met diverse voegtypen verwijderen, herstellen en aanbrengen. Om u met een nog zekerder gevoel achter te laten, bieden wij tien jaar garantie op onze services. Ontstaat er na een aantal jaar onverhoopt toch een barstje in uw voegwerk? U kunt ons dan gewoon bellen om een afspraak te maken. Wij komen de barst dan kosteloos voor u herstellen. Voegwerk is namelijk een belangrijk bouwelement dat uw woning of ander pand beschermt tegen omgevingsinvloeden. Zo draagt goed voegwerk en een geschikt voegtype, zoals de schaduwvoeg, bij aan goede isolatie van een huis.

Persoonlijk advies

Den Hartog Voegwerken kan u in Hoogeveen, Drenthe, Assen, Beilen, Zwolle en andere plaatsen tussen en rondom deze steden helpen. Weet u niet goed welk voegtype het best bij u en uw woning past? Wij adviseren u graag. U kunt bij ons dan ook gewoon vrijblijvend een gratis offerte opvragen. Heeft u vragen over de verschillende voegtypen of onze werkwijze? Wij zijn zowel telefonisch als via ons online contactformulier bereikbaar. Vragen staat vrij!


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter