Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Platvolle voeg met dagstreep

De platvolle voeg met dagstreep is een voeg die gelijk loopt met de muur. Bij dit voegtype loopt er echter nog een horizontale streep door het midden van de voeg. De voeg heeft dus een soort inkeping. Den Hartog Voegwerken is gespecialiseerd in dit type voeg, maar kan ook andere voegen schoonmaken, herstellen of aanbrengen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de basic platvolle voeg, de verdiepte voeg, de schaduwvoeg, de borstelvoeg, de gesneden voeg en de geknipte voeg.

Net en sterk voegwerk

De platvolle voeg met dagstreep ziet er mooi uit. Uw woning of ander pand krijgt door voegen schoonmaken én voegen herstellen een heel nieuwe uitstraling. Naast de netheid is de dagstreep ook functioneel. De dagstreep wordt namelijk aangebracht met een speciale voegspijker of dagijzer. Door hiermee over de nog natte voeg te gaan, ontstaat de inkeping. Echter wordt er geen voegmateriaal uit de voeg gehaald, maar wordt de voeg op de plek van de inkeping juist aangedrukt met de voegspijker, oftewel dagijzer. Hierdoor verstevigt de voeg het bouwwerk en gaat het voegwerk lang mee. Overigens heeft u bij Den Hartog Voegwerken altijd tien jaar garantie. Ongeacht welk type voeg u kiest. Verder zorgen wij ervoor dat we voegen schoonmaken voordat we onze werkzaamheden bij u afronden. De klus wordt dus van begin tot eind professioneel geklaard.

Persoonlijk en snel

Bij ons staat persoonlijkheid hoog in het vaandel. Iedere klus is anders en iedereen kan een ander eindresultaat wensen. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies over de voegtypen die wij kunnen maken, herstellen en schoonmaken. Wilt u meer info of een offerte voor een klus in Zwolle, Assen of elders? Aarzel dan niet om hiernaar te vragen. U kunt ons telefonisch bereiken, maar u kunt ook ons online contactformulier invullen. Dan bellen wij u terug op het moment dat het u schikt. U kunt dit moment aangeven in het berichtvenster, waar u tevens uw vraag kunt aangeven. Dan hebben wij meteen de antwoorden voor u klaar als we u opbellen. Zo wordt u nog sneller geholpen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter