Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Platvolle voeg

Voegwerk is van belang voor een nette voorgevel van uw woning of ander pand. Voor herstel van oud, afbrokkelend voegwerk, is de eerste stap de oude voegen verwijderen. Hierna kunnen de openingen tussen de stenen opgevuld worden met nieuw voegwerk. Voegwerk maakt de woning niet alleen net, maar is ook erg functioneel en zelfs van cruciaal belang voor een sterke gevel van uw woning. Met oud, gebroken voegwerk is een gevel namelijk minder bestand tegen externe invloeden, zoals rukwinden. Den Hartog Voegwerken kan u helpen bij voegen verwijderen, voegen herstellen én voegen schoonspuiten.

Voegtypen

Er zijn diverse voegtypen, waaronder de platvolle voeg. De platvolle voeg is de meest voorkomende voeg. Bij dit voegtype loopt de voeg gelijk met de stenen. Het voegtype is voor de meeste gebouwen geschikt en deze voeg wordt het snelst aangebracht. Voor de platvolle voeg gebruikt de specialist Den Hartog Voegwerken dezelfde stappen als bij herstelwerk van andere voegtypen. Allereerst gaan we de oude voegen verwijderen. Dit doen we met professioneel materiaal dat uitsluitend het buitenste deel van de voeg verwijdert. Het binnenste deel van de voeg blijft intact, zodat de voeg snel gemaakt kan worden. Na de voegen verwijderen, maken we de gevel schoon met een hogedrukspuit. Hierna heeft u de keuze uit verschillende soorten voegen: platvolle voeg, de platvolle voeg met dagstreep, de verdiepte voeg, de schaduwvoeg, de borstelvoeg, de gesneden voeg en de geknipte voeg.

Vakwerk

Den Hartog Voegwerken is gevestigd in Noordscheschut, maar leveren ons vakwerk in meerdere plaatsen in Nederland. Heeft u een klus in bijvoorbeeld Zwolle? Neem gerust contact met ons op, want onze specialisten komen u graag helpen. Of u ons wilt inhuren om oude voegen te verwijderen, voegwerk schoon te maken of voegwerk te herstellen. Voor al deze diensten zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan!


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter