Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegtypen

Niet iedere woning of ander gebouw heeft dezelfde soort voeg tussen het metselwerk. Zo zijn er zeer diverse voegtypen, waarmee u rekening dient te houden bij voegwerk herstellen. Het moet er immers hetzelfde uitzien en een bepaald voegtype kan naast het uiterlijk ook een functionele reden hebben. Wilt u voegwerk herstellen? Laat dit aan een proffesionele voeger over met kennis en ervaring met herstellen van alle verschillende voegtypen. Den Hartog Voegwerken is de specialist die u kan helpen.

Voegwerk herstellen

Een woning en andere gebouwen zien er weer als nieuw uit als de gevel schoon is en het voegwerk hersteld is. Voegwerk tijdig herstellen is van belang als u niet wilt dat oud voegwerk afbrokkelt en voor uw pand terechtkomt. Ook is voegwerk herstellen belangrijk om ernstige schade te voorkomen. Als gebroken voegwerk niet tijdig gerepareerd wordt, kan de breuk van de voeg tot meer schade aan het voegwerk leiden. Hierdoor is het gebouw minder stevig en beschut tegen externe invloeden. Den Hartog Voegwerken weet als geen ander hoe voegwerk juist hersteld kan worden. Op specialistische wijze worden de voegen verwijderd, waarna de gevel grondig wordt schoongespoten. Hierna brengen wij het nieuwe voegwerk aan, in het benodigde en gewenste voegtype. Wij zijn gespecialiseerd in;

Persoonlijk advies

Weet u zelf niet welk voegtype het best past bij de gevel? Geen nood, wij adviseren u graag hierover. Na het voegwerk herstellen, maken wij uiteraard de gevel wederom schoon zodat uw woning of ander gebouw er weer als nieuw uitziet. Den Hartog Voegwerken levert snelle service in onder meer Hoogeveen, Drenthe, Assen, Beilen en Zwolle. Als u ons inschakelt, bent u gegarandeerd van persoonlijke, professionele service. Bovendien heeft u tien jaar garantie op uw voegwerk. Wilt u voegwerk laten herstellen of wilt u meer info? Neem dan contact op via telefoon of het contactformulier op onze website.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter