Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voeger in Meppel

Het renoveren van voegwerk is geen eenvoudige klus. Hier heeft u niet alleen de juiste materialen voor nodig, maar moet u zeker ook bepaalde kennis en vaardigheden voor hebben. Door de voegers van Den Hartog Voegwerken in te huren voor deze klus, weet u zeker dat uw voegen op de juiste manier gerenoveerd worden. 

Het belang van goed voegwerk

Veel mensen hechten niet zo veel waarde aan het voegwerk van hun woning, maar in feite zijn de voegen van uw muren erg belangrijk voor de kwaliteit van het pand. Zijn de voegen versleten, dan komt hier gemakkelijker wind doorheen. Dit betekent dat u te maken krijgt met tocht in uw huis, waardoor uw wooncomfort flink achteruit gaat. Daar komt nog bij dat muren met versleten voegen niet zo sterk meer zijn. Dit betekent dat u meer kans heeft op verzakking, met alle gevolgen van dien. 

Door uw voegen te laten renoveren door onze ervaren, servicegerichte en klantvriendelijke voegers uit Drenthe, voorkomt u dat u te maken krijgt met tocht en/of verzakking van uw woning. Wij kunnen het voegwerk van een nieuwe woning verbeteren, maar kunnen ook de voegen van monumentale panden aanpakken

Den Hartog Voegwerken: uw voeger in Meppel

Den Hartog Voegwerken is al jaren gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten voegen. Huurt u deze voeger uit Drenthe in voor het verbeteren van uw voegwerk, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Ook weet u zeker dat u persoonlijk en prettig geholpen wordt door de voegers, aangezien deze waarden hoog in het vaandel staan bij Den Hartog Voegwerken. 

Heeft u vragen over onze dienstverlening, onze voegers of onze aantrekkelijke tarieven? Neem dan contact met ons op. Direct een afspraak inplannen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter