Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voeger in Hoogeveen

Iedere bakstenen muur wordt opgebouwd uit stevige, zware bakstenen en uit hoogwaardige voegen. De gemiddelde bakstenen muur heeft een levensduur van vele tientallen jaren, maar deze levensduur kan alleen bereikt worden als u de muur goed onderhoudt en laat renoveren als dit nodig is. Moet u werkzaamheden uit laten voeren aan de buitenmuur van uw woning, zodat u de levensduur van de muur kunt verlengen? Dan laat u dit altijd doen door een professioneel voeger: Den Hartog Voegwerken nabij Hoogeveen. 

Een voegbedrijf: ook voor het onderhouden en schoonmaken van voegen

Veel mensen denken dat een voegbedrijf enkel ingeschakeld hoeft te worden bij het renoveren of restaureren van bakstenen muren, bijvoorbeeld bij een scheur in de buitenmuur. Voor deze werkzaamheden kunt u inderdaad een voegbedrijf inhuren, maar een professioneel voeger kan nog veel meer voor u doen. 

U kunt een voegbedrijf bijvoorbeeld ook inhuren voor het onderhouden van voegen, het impregneren van voegen en het reinigen van voegen. Bij deze werkzaamheden worden niet alleen de voegen van uw muren aangepakt, maar worden ook de bakstenen onder handen genomen. Bij onderhoud wordt de bakstenen muur verbeterd, bij het impregneren wordt er een beschermlaagje aangebracht en bij het reinigen van de muur wordt de hele wand schoongemaakt. Mos verdwijnt als sneeuw voor de zon, maar kleurverschillen en zelfs graffitivlekken gaan ook helemaal weg. Kortom: niet alleen voor renovaties en restauraties neemt u een voegbedrijf in de arm, maar ook voor andere buitenmuur en voeg gerelateerde werkzaamheden raadpleegt u een voegexpert.

Voegbedrijf nodig? Bel Den Hartog Voegwerken

Woont u in Hoogeveen en heeft u de expertise van een professioneel voegbedrijf nodig? Dan kunt u Den Hartog Voegwerken bellen voor uw voeg gerelateerde klus. Meer weten? Neem dan contact met ons op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter