Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voeger in Emmen

De voegen van uw bakstenen muur kunnen door de jaren heen flink verslijten. Wilt u dat uw muren goed geïsoleerd blijven, dan is het belangrijk om de beschadigde voegen te laten renoveren. Den Hartog Voegwerken helpt u graag met het verbeteren van uw voegen, voor een betere isolatie en een lagere energierekening. 

De diensten van Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken is gespecialiseerd in het renoveren van voegen om het voegwerk te verbeteren. Wij kunnen u helpen met het renoveren van uw voegen als u in een standaard gezinswoning woont, maar ook als u in een flatgebouw, nieuwbouwwoning of monumentaal pand woont. Tot slot kunt u ons ook inhuren voor het verbeteren van de voegen van uw bedrijfspand, want wij zijn bedrijven ook van dienst. 

De voegers van Den Hartog Voegwerken 

Onze voegers werken niet alleen nauwkeurig, maar kunnen ook snel werken. Dit betekent dat u de beste dienstverlening krijgt, maar ook snel geholpen kan worden door onze voegers. Verder werken onze voegers altijd servicegericht en wordt er altijd persoonlijk met u gecommuniceerd over de klus. Dit betekent dat u precies weet wat er gebeurt, waarom dit gebeurt en wat er eventueel nog meer moet gebeuren om de voegen van uw woning te verbeteren. U wordt bij de klus betrokken, maar hoeft zelf niets te doen om het voegwerk van uw woning te verbeteren. 

Voegwerk renoveren in Emmen?

Moet het voegwerk van uw woning in Emmen nodig gerenoveerd worden? Dan helpt deze ervaren voeger u graag. Vanuit onze vestiging in Noordscheschut (Drenthe) komen wij graag naar uw woning of bedrijfspand om de voegen van het pand vakkundig te verbeteren. Meer weten over onze dienstverlening in Drenthe? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter