Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voeger in Drenthe

Sommige klussen in en rondom huis kunt u beter uit laten voeren door een expert. Moet er iets aan uw buitenmuren gebeuren, dan kunt u dit doorgaans beter laten doen door een ervaren specialist die precies weet wat er moet gebeuren en waarom. Of u de buitenmuur nu schoon wil laten maken, de voegen wil laten restaureren of de buitenmuur wil laten impregneren: u kunt een voeger in Drenthe raadplegen voor deze werkzaamheden.

Een professioneel voegbedrijf: reinigen, restaureren en impregneren

Een voegbedrijf is gespecialiseerd in het verbeteren van alle soorten voegen van bakstenen (buiten)muren. Het verbeteren van voegen kan gedaan worden door de voegen schoon te laten maken (en de buitenmuur direct onder handen te nemen), maar ook door de voegen te restaureren. En wilt u dat de buitenmuur van uw woning net wat langer mee gaat? Dan kunt u het voegbedrijf raadplegen voor het impregneren van de buitenmuur. 

Bij het impregneren van de buitenmuur wordt er een extra beschermlaagje op de muur aangebracht. Door dit harde laagje is de muur beter bestand tegen de verschillende weersomstandigheden, maar kunnen verschillende soorten vlekken ook beter verwijderd worden. Zelfs als er graffiti op de muur met beschermlaag gespoten wordt, kunnen deze vlekken gemakkelijk weggehaald worden. Dit maakt het impregneren van uw buitenmuur een goede investering, zeker als u vaak te maken heeft met vieze muren. 

Een voegexpert in Drenthe? Den Hartog Voegwerken helpt

Bent u op zoek naar een voeger in Drenthe om uw buitenmuren flink onder handen te nemen? Dan kunt u contact opnemen met Den Hartog Voegwerken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van muren, maar ook in het restaureren van verschillende soorten voegen en het impregneren van buitenmuren. Meer weten? Neem dan contact op met Den Hartog Voegwerken


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter