Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voeger in Coevorden

Iedere bakstenen muur is opgebouwd uit stenen en voegen die de stenen met elkaar verbinden. De voegen van bakstenen muren hebben een lange levensduur, maar door de jaren heen moeten de voegen wel goed onderhouden worden. Dit kunt u niet zelf doen, maar dient u uit te besteden aan een professionele voeger. Den Hartog Voegwerken helpt u graag door deze klus en andere voeg gerelateerde klussen uit handen te nemen, zodat uw voegwerk langer mee gaat. 

De voegers van Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken heeft vele ervaren voegers in dienst, maar dit betekent zeker niet dat wij zomaar iedere voeger aannemen om binnen het bedrijf te komen werken. Onze medewerkers worden geselecteerd op zaken als servicegerichtheid, sociale vaardigheden (klantgericht werken), de snelheid van werken en uiteraard de kwaliteit die men op kan leveren. Door voegers kritisch te beoordelen, nemen wij enkel de beste medewerkers aan en wordt u bij ons altijd geholpen door de beste vakmensen. 

Onze voegers kunnen voegwerk leveren voor nieuwbouw, oud voegwerk verwijderen, voegwerk restaureren of repareren en bovendien gevels reinigen. Het maakt niet uit in wat voor woning u woont, want wij hebben alle ervaring om verschillende soorten panden te verbeteren. Denk hierbij aan flatgebouwen, maar ook aan monumentale panden. Investeer in het inhuren van onze ervaren voegers en verleng de levensduur van uw woning of kantoorpand. 

Den Hartog Voegwerken: uw betrouwbare voegspecialist uit Drenthe

Den Hartog Voegwerken is uw ervaren voegspecialist uit Noordscheschut, een woonplaats in de buurt van Hoogeveen en Coevorden in de provincie Drenthe. Moeten uw voegen vervangen, verbeterd of onderhouden worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door een antwoord te geven op al uw vragen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter