Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voeger in Assen

De gemiddelde voeg heeft een lange levensduur, maar dan moet de voeg wel goed onderhouden worden. Dit betekent dat eventuele beschadigingen aan de voeg tijdig gerepareerd worden en wel door een ervaren voeger. Den Hartog Voegwerken is uw betrouwbare voegspecialist uit Noordscheschut in Drenthe, in de buurt van de woonplaats Assen. 

Het belang van het onderhouden van voegen

Er zijn maar weinig mensen die periodiek in het onderhouden van hun voegen investeren, terwijl goed onderhoud van uw voegwerk wel erg belangrijk is. Onderhoudt u uw bakstenen muren niet goed, dan kunnen er namelijk kleine gaatjes in de wanden komen. Dit zorgt voor meer tocht in uw woning en dus voor een hogere energierekening, maar het kan ook voor de verzakking van uw pand zorgen. Om dit te voorkomen, investeert u regelmatig in het onderhoud van uw voegwerk door onze ervaren voegers.

De voegers van Den Hartog Voegwerken

Wij vinden het belangrijk dat u altijd door een professionele voeger geholpen wordt bij het verbeteren van uw voegwerk. Daarom nemen we alleen de beste voegers aan, die stuk voor stuk kwaliteit kunnen leveren, vlot kunnen werken, servicegericht zijn en goed contact met de klant kunnen onderhouden. Vakmannen waar u graag mee werkt, niet alleen omdat ze het beste voegwerk opleveren. 

Voegwerk verbeteren met Den Hartog Voegwerken

Woont u in Assen of in een andere stad in de provincie Drenthe? Dan woont u in het werkgebied van onze voegers en kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij kunnen uw voegen onderhouden om bepaalde problemen met het voegwerk te voorkomen, maar wij kunnen ook langskomen om kapotte voegen te repareren, voegen te renoveren of nieuw voegwerk te plaatsen. Vragen over onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter