Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegbedrijf Hoogeveen

Iedere bakstenen muur wordt opgebouwd uit bakstenen en voegen. De voegen worden niet voor niets in de bakstenen muur verwerkt, maar hebben enkele belangrijke functies. Ten eerste moeten voegen ervoor zorgen dat er geen vocht en kou door de kieren van de muur heen komt, wat het wooncomfort verhoogt. Daarnaast zorgen de voegen ervoor dat de muur niet kan verzakken, maar de stevigheid vele jaren behoudt. 

Beschadigde voegen? Laat de voegen herstellen door een voegbedrijf

De gemiddelde levensduur van een voeg is enkele tientallen jaren. Zijn de voegen van uw muur al wat ouder, dan kunnen de voegen beschadigen. Zijn de voegen van uw muur beschadigd, dan betekent dat de functies van het voegwerk niet meer goed uitgevoerd kunnen worden. De kwaliteit van de muur gaat achteruit en moet opnieuw gevoegd worden.

Is het voegwerk van uw bakstenen muur beschadigd, dan hoeft u niet meteen een nieuwe bakstenen muur te laten plaatsen. Zo is het ook mogelijk om de voegen te laten herstellen door een professioneel voegbedrijf, die ervoor zorgt dat het voegwerk weer van de hoogste kwaliteit is. En wilt u de muren direct laten reinigen door de ervaren voeger? Dan is dit ook mogelijk, want de voegers van Den Hartog Voegwerken in Hoogeveen zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van bakstenen en de voegen tussen bakstenen in. 

Den Hartog Voegwerken: uw ervaren voegbedrijf Hoogeveen

Den Hartog Voegwerk is een professioneel voegbedrijf dat gevestigd is in Noordscheschut, in de buurt van Hoogeveen. Het werkgebied van deze professionele voegers strekt zich over Hoogeveen en omgeving, wat betekent dat u met beschadigde voegen in deze regio bij dit voegbedrijf terecht kunt. Meer weten over de dienstverlening of werkwijze van Den Hartog Voegwerken? Neem dan snel contact met ons op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter