Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Schoorsteen metselen

Een schoorsteen op het dak heeft het zwaar te voorduren gedurende het jaar. Wisselende temperaturen en harde windvlagen zijn geen uitzondering. U kunt er vanuit gaan dat het metselwerk omtrent uw schoorsteen van hoogstaande kwaliteit is, maar zelfs het beste metselwerk kan scheurtjes of beschadigingen oplopen. Het is daarom van groot belang om uw schoorsteen regelmatig te laten controleren en indien nodig, te laten herstellen. Den Hartog Voegwerken beschikt over voldoende kennis en expertise om uw schoorsteen te controleren en te renoveren.

Schoorsteen metselen: vakwerk van belang

Een schoorsteen metselen is geen gemakkelijke opgave en vereist precisie en vakwerk. Gelukkig hebben wij een aantal zeer professionele vakmannen die gespecialiseerd zijn in het herstel of renovatie van schoorstenen. Er worden speciale dakladders en dakstellingen gebruikt om de taak naadloos uit te voeren. Of het nu gaat om een nieuw te metselen schoorsteen of voor het herstel van een verouderde of beschadigde schoorsteen, Den Hartog Voegwerken heeft de specialist in huis.

Werkwijze

De renovatie van uw schoorsteen kan worden volstaan met opnieuw voegen en impregneren, maar ook met nieuw lood om vochtdoorslag te voorkomen. Voor het repareren van scheuren in de muren worden er één of meerdere roestvrij stalen en wokkelvormende staven gebruikt. De dikte en de lengte van uw schoorsteen worden nauwkeurig bepaald, waarna de wokkel in de bestaande voeg wordt vastgezet met een speciale krimpvrije mortel. Uw schoorsteen wordt altijd met zeer veel aandacht behandeld, voor een optimaal resultaat. Schoorsteen metselen? Den Hartog Voegwerken!

Den Hartog Voegwerken staat garant voor kwaliteit en biedt 10 jaar garantie. We hanteren een persoonlijke benadering en een snelle service. U kunt te allen tijde een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen. Neem telefonisch contact op via 06-47410861 of neem contact op via het contactformulier op onze website.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter