Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Schoorsteen renovatie

Een schoonsteen is simpel gezegd een afvoerkanaal voor rookgassen. Het is daarom belangrijk om een schoorsteen te voorzien van nieuwe voegen. Oude schoorstenen hebben meestal voegen die poreus zijn geworden. Sluit u hier een haard op aan, dan kan de verzanding van de voegen zorgen voor een terugslag van rook. Dit heeft koolmonoxidevergiftiging tot gevolg. Een schoonsteen renovatie is de oplossing voor het voorkomen van deze problemen. Den Hartog Voegwerken is een specialist op het gebied van schoorsteen renovatie. Bovendien heeft u bij ons tien jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Wij bieden graag onze diensten aan om uw leven een stuk veiliger te maken.

Renoveren en impregneren van de schoorsteen

Een schoorsteen renovatie volstaat vaak met opnieuw voegen en impregneren. Ook het vervangen van lood kan vochtdoorslag voorkomen. Om uw schoorsteen renovatie compleet te maken, kiest u voor een impregnatie. Het impregneren van de schoorsteen gebeurt door middel van het aanbrengen van een vloeistof op het metselwerk en de voegen. De kans op vochtschade en scheuren in de bakstenen neemt aanzienlijk af doordat vocht niet langer opgenomen wordt. Mocht u scheuren in uw schoorsteen hebben, dan kunnen wij deze repareren. Met behulp van één of meerdere roestvrij stalen, wokkelvormende staven wordt dikte en lengte van de scheuren nauwkeurig bepaald. Deze wokkel wordt in de bestaande voeg vastgezet met een speciaal beton. Het vervangen van oude voegen en het aanbrengen van nieuw voegwerk zorgt voor een verzorgde aanblik van uw huis.

Wij voegen graag iets toe aan uw woning

De voegers van Den Hartog Voegwerken uit Hoogeveen hebben al meer dan tien jaar ervaring. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het geven van een gedegen advies. Bij ons is tevens metselwerk voor binnen en buiten mogelijk, zoals bij ramen, deuren en het dichtmetselen van schoorsteengaten. Neemt u gerust contact op met ons voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter