Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegwerk herstellen Steenwijk

Wilt u het voegwerk van uw woning in Steenwijk of omgeving laten renoveren? Schakel dan altijd een expert op dit gebied in. U leest hieronder waarom.

Is onderhoud aan uw gevel wel nodig?

Veel mensen staan er niet bij stil, maar de voegen van metselwerk vormen een belangrijk onderdeel van een woning. Slecht voegwerk veroorzaakt vochtproblemen en kan op den duur zelfs de constructieve veiligheid in gevaar brengen. Daarom is het essentieel om uw gevels regelmatig te laten controleren en indien nodig te laten herstellen.

Wat is het juiste voegtype

De keuze van het type voeg is ook belangrijk bij onderhoud, renovatie of restauratie van uw pand. Zijn er geen vochtproblemen te verwachten, dan voldoen platvolle voegen het beste. Hierbij wordt de gehele voeg gevuld, tot aan de voorkant van de stenen. Is het belangrijk dat vocht snel verdampt, dan komen verdiepte voegen in beeld. Die liggen iets terug ten opzichte van de voorkant van het metselwerk, waardoor het verdampingsoppervlak wordt vergroot. Dan zijn er nog schuin aflopende voegen, schaduwvoegen genoemd, die ervoor zorgen dat water snel langs de gevel wordt afgevoerd. Een specialist op dit gebied uit de regio Steenwijk kan u het beste adviseren over de juiste voeg voor uw woning in Steenwijk.

Laat uw voegwerk herstellen door Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken is specialist in het herstellen en restaureren van voegwerk. Zij kunnen ook uw pand op een vakkundige manier in ere herstellen. In Steenwijk, maar ook in andere regio's, zoals Hoogeveen, Coevorden, Emmen en Assen. De experts van Den Hartog komen graag naar u toe om de situatie te beoordelen en met u te bespreken. Daarna maken zij een vrijblijvende offerte voor het repareren van de gevels van uw pand. Maak daarom snel een afspraak voor een oriënterend gesprek.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter