Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegwerk herstellen Emmen

Het voegwerk van uw woning of bedrijfspand heeft veel te verduren. Vooral de afwisseling van regen, wind, vorst en zon is in Nederland een groot probleem. De voegen kunnen gaan afbrokkelen waardoor er misschien zelfs lekkages ontstaan. Maar zover hoeft het niet te komen. Want de specialisten van Den Hartog Voegwerken staan altijd voor u klaar.

Het perfecte voegwerk voor elk pand

Het herstellen van voegen is een nauwkeurige klus. Onze eerste stap is om het beschadigde voegwerk van uw pand in Emmen te verwijderen. Daarna spuiten we de gevel grondig schoon zodat het materiaal zich goed kan hechten. Als dit klaar is, is het tijd om het nieuwe voegwerk aan te brengen. U heeft de keuze uit verschillende voegtypen. Zo werken we onder andere met een platvolle voeg, verdiepte voeg, schaduwvoeg, borstelvoeg of een gesneden voeg. Elk type voeg zorgt weer voor een andere uitstraling. Weet u niet zeker wat het beste bij uw pand past? Dan geven wij u graag professioneel advies.

Een team van ervaren vakmensen

Den Hartog Voegwerken is een echte specialist in het herstellen van voegen. We werken met een team van ervaren vakmensen die precies weten hoe ze de klus moeten aanpakken. In de afgelopen jaren hebben we in Emmen en omgeving al veel succesvolle projecten afgerond. Of het nu gaat om een kleine woning, een schuur, flatgebouw of een complete woonwijk: we nemen elk project even serieus. Onze vakmensen leveren altijd kwaliteit. U kunt er dus op vertrouwen dat uw nieuwe gevel er weer jarenlang tegenaan kan. Mochten er in de komende jaren toch problemen ontstaan, dan komen wij snel in actie. En dat doen we kosteloos. Op elk project geven we namelijk tien jaar garantie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 06-47410861 of stuur een e-mail naar info@denhartogvoegwerken.com.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter