Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegen repareren

Het repareren van voegen bij huizen, gebouwen of monumentale gebouwen is een specialisme dat Den Hartog Voegwerken al jarenlang met veel succes uitvoert. Het repareren van de bestaande voegen is een belangrijk onderdeel van restauratie. Den Hartog Voegwerken kan u hierbij helpen.

Met zorg

Voegen repareren dient zorgvuldig te worden gedaan. Voegen kunnen door een verkeerde aanpak of verkeerde materialen juist beschadigen. Iets dat niet wenselijk is bij een reparatie. Daarom is het van groot belang dat reparatie van het voegwerk tijdig wordt uitgevoerd. Indien men het voegwerk niet bijhoudt, kan dit langdurige of zelfs onherstelbare schade veroorzaken. Een grote zonde voor de volgende generaties die ook nog graag jarenlang willen genieten van de (monumentale) panden. Den Hartog Voegwerken is volledig gecertificeerd voor het repareren van voegen. Hierdoor mogen én kunnen wij specialistische reparatieopdrachten voor u uitvoeren.

Werkwijze voegen repareren

Om een goed beeld te krijgen van het bestaande voegwerk, plannen wij altijd een persoonlijk gesprek met de klant in. Onze professionele vakmensen krijgen zodoende een goed beeld van het pand, de materialen waarmee is gewerkt en welke herstelwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Den Hartog Voegwerken bekijkt vanuit technisch oogpunt uiteraard tevens grondig het bestaande voegwerk. Eventueel worden kleine stukjes verwijderd om een beter beeld te krijgen. Op basis hiervan bepalen wij de herstelwerkzaamheden. Vervolgens wordt het oude voegwerk (gedeeltelijk) ontdaan. De gevel wordt hierna nauwkeurig en professioneel opnieuw ingevoegd en gerepareerd. Zo krijgt het voegwerk haar prachtige uitstraling terug. Wij leveren kwaliteit en vakwerk. Waaraan merkt u dit? Den Hartog Voegwerken biedt u 10 jaar garantie op reparatie van voegwerk.

Heeft u vragen over voegen repareren of wilt u een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 06-47410861 of het contactformulier. Den Hartog Voegwerken is onder meer werkzaam in Assen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter