Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegen renoveren in Meppel


Een woning die goed onderhouden wordt, gaat over het algemeen langer mee dan een woning die niet voldoende onderhoud krijgt. Veel mensen denken wel regelmatig aan het schilderen van hun muren, het schoonmaken van hun kozijnen en het eventueel vervangen van verrot houtwerk, maar het voegwerk van een woning wordt vaak vergeten. Onderhoudt u dit onderdeel van uw woning niet goed of repareert u de bakstenen muren niet als deze beschadigd zijn, dan kan dit van grote invloed zijn op de kwaliteit en dus de waarde van uw huis.

De opbouw van bakstenen muren

Een bakstenen muur wordt altijd opgebouwd uit stenen en voegen. Veel mensen denken dat de gemetselde voegen de muur enkel bij elkaar moeten houden en voor stevigheid moeten zorgen, maar dit onderdeel van de bakstenen muur heeft ook nog een andere belangrijke functie. Zo wordt het laagje van metselwerk niet alleen toegevoegd om de muur stevig en stabiel te maken, maar ook voor een optimale isolatie. Is het gemetselde laagje tussen de bakstenen van uw bakstenen muur niet goed meer door jarenlange slijtage of een beschadiging, dan kan dit grote invloed hebben op de isolatie van uw woning.

Voeg reparatie of voeg renovatie nodig? Den Hartog Voegwerken helpt

Zijn uw bakstenen muren aan onderhoud, en reparatie of een renovatie toe? Dan kunt u Den Hartog Voegwerken inschakelen. Deze voeger in Meppel is al vele jaren gespecialiseerd in zowel de voeg reparatie als de voeg renovatie van uw bakstenen muren en helpt u graag uw muren weer in topconditie te brengen. Wilt u zeker weten dat u een ervaren en betrouwbare voeger in Meppel vraagt voor deze klus, dan bent u bij deze professionele voeger aan het juiste adres. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

 


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter