Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegen renoveren in Coevorden

Iedere bakstenen muur bestaat uit stenen en gemetselde voegen. Veel mensen denken dat voegen enkel gebruikt worden om de stenen aan elkaar te laten plakken, maar een voeg heeft nog meerdere functies. Zo zorgt dit deel van de bakstenen muur voor optimale isolatie, maar ook voor stevigheid van de muur. Is het voegwerk van uw woning beschadigd? Dan kan dit voor vervelende problemen zorgen. Wij raden u dan ook aan om uw voegwerk regelmatig na te laten kijken en eventueel te laten renoveren.

De verschillende soorten voegen

Een professioneel voeger onderscheidt verschillende soorten bakstenen muren. Zo kunt u een platvolle voeg (een voeg met of zonder dagstreep) hebben, maar wordt er ook onderscheid gemaakt in de verdiepte-, schaduw-, borstel-, gesneden- en geknipte voeg. Het maakt niet uit met welke soort voegen uw bakstenen muren verrijkt zijn: alle soorten hebben goed onderhoud nodig. Om te voorkomen dat u problemen krijgt met de isolatie van uw woning of met verzakkingen van uw bakstenen muren, raden wij u dan ook aan om regelmatig in het onderhoud en het renoveren van uw voegen te investeren.

Onderhoud, renovatie en reparatie van voegen in Coevorden

Den Hartog Voegwerken is een professionele voeger die al jaren gespecialiseerd is in het onderhouden en effectief onder handen nemen van verschillende soorten voegwerk. Onze voegers kijken al uw muren na, voeren onderhoudswerkzaamheden uit en helpen u eventueel meteen met een nodige renovatie of reparatie. Woont u in Coevorden en wilt u de muren van uw woning optimaal laten onderhouden? Dan bent u bij deze voeger aan het juiste adres. Het maakt niet uit waar u in Coevorden woont: voor onderhoud, een renovatie of een reparatie kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvend advies van onze voegen specialist

Meer weten over ons onze dienstverlening, renovaties en reparaties? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Bent u benieuwd wat onze werkzaamheden u gaan kosten, dan kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen voor het renoveren van uw bakstenen muren.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter