Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voegen renoveren in Assen


Bakstenen muren bestaan altijd uit twee delen: de stenen zelf en de voegen die tussen de stenen gemetseld worden. Veel mensen zien een voeg tussen twee stenen als soort lijm, maar een voeg heeft ook nog andere functies. Welke functies dit zijn en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw voegwerk deze functies optimaal blijft vervullen, leest u op deze pagina.

De twee belangrijkste functies van voegen

Een voeg heeft twee belangrijke functies in een bakstenen muur. De eerste functie is de functie van het isoleren, aangezien het onderdeel van de muur ervoor zorgt dat er geen koude lucht van buiten naar binnen kan komen in de winter en het lekker koel blijft in huis in de warme zomermaanden. De andere functie van voegen, is het sterk, stevig en stabiel houden van de muur. U merkt hier misschien niet zo veel van, tot het voegwerk van uw bakstenen muren kapot gaat. In dit geval kunt u te maken krijgen met scheuren in de muur, maar ook met grote problemen als verzakkingen.

Slijtage van uw voegen en dan?

Om uw voegen optimaal te laten isoleren en de muur stevig te houden, moet het voegwerk van uw woning van hoge kwaliteit zijn. Zijn uw bakstenen muren ietwat beschadigd, bijvoorbeeld door slijtage? Dan is het belangrijk om te investeren in het onderhoud en het renoveren van uw bakstenen muren. Een kleine renovatie of reparatie kan al veel problemen voorkomen, dus neem vooral contact op met een professioneel voeger als renoveren nodig is.

Den Hartog Voegwerken: uw professionele voeger in Assen

Den Hartog Voegwerken is al jaren actief als professioneel voeger in Assen en omgeving. Het maakt niet uit wat voor soort voegen u tussen uw bakstenen heeft zitten: alle soorten voegwerk kunnen door deze specialist verbeterd worden door middel van onderhoudswerkzaamheden, een renovatie of een reparatie. Zelfs als het om een complexe renovatie of reparatie gaat, kan deze voeger uit Assen u helpen.

Den Hartog voegen specialist in Assen

Meer weten over het renoveren van een voeg door deze professionele voeger? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over een renovatie of reparatie.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter