Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Nieuw voegwerk Steenwijk

Voegen zorgen ervoor dat muren helemaal afgesloten worden en er geen warmte of tocht meer door de muren heen kan komen. Over het algemeen gaat een voeg enkele jaren mee, wat betekent dat u de voegen van uw pand af en toe moet laten onderhouden, repareren en vernieuwen. Zoekt u een specialist voor het plaatsen van nieuw voegwerk? Dan bent u bij Den Hartog Voegwerken aan het juiste adres.

Waarom nieuw voegwerk laten plaatsen?

Natuurlijk worden voegen aangebracht voor de lange termijn, maar toch is het belangrijk uw wanden regelmatig na te laten kijken en eventueel te laten repareren of vernieuwen. Door de blootstelling aan regen, sneeuw, hagel en andere externe factoren die invloed hebben op uw baksteen wanden, kan een voeg namelijk beschadigen. Gaat het om ernstige beschadigingen, dan zijn uw wanden niet meer volledig isolerend.

Dit betekent dat het in de zomer sneller warm wordt in uw woning, terwijl u in de winter juist koude tocht in huis krijgt zonder dat u hier iets aan kunt doen. Dit is niet alleen vervelend, maar ook een aanslag op uw energierekening. Is uw woning niet meer goed geïsoleerd, dan moet u namelijk meer geld betalen om de temperatuur in huis op peil te houden.

Wilt u voorkomen dat u een hoge energierekening krijgt door een verminderde isolatiewaarde, dan raden wij u aan om uw muren regelmatig na te laten kijken en te laten verbeteren.

Voegen laten vernieuwen door Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken is al jaren gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en vernieuwen van verschillende soorten voegtypes. Door de jarenlange ervaring van deze expert weet u niet alleen dat nieuw voegwerk op de juiste manier wordt aangebracht, maar ook dat u het beste voegtype krijgt voor uw woning.

De voegspecialist is onder andere actief in Steenwijk, wat betekent dat u deze specialist ook kunt raadplegen als u in Steenwijk of de omgeving van deze woonplaats woonachtig bent. Woont u niet in Steenwijk maar in Hoogeveen, Coevorden, Emmen of Assen, dan kunt u ook gebruik maken van de expertise van deze voegspecialist.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter