Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Nieuw voegwerk Meppel

De gevel van uw woning of pand bepaalt het aanzien in zijn geheel. Hiermee krijgen mensen niet alleen een eerste indruk, ook kan de waarde van de woning of het pand hiermee stijgen of in slechtere gevallen dalen. Want goed en nieuw voegwerk zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de gevel, ook geeft dit een betere uitstraling en behoeft uw gevel in de toekomst minder onderhoud.

Voegen kennen een lange geschiedenis en hebben niet alleen als doel om het aanzien beter te maken. Ook zorgen voegen ervoor dat regenwater op de juiste manier wordt afgevoerd. Zo blijven de stenen nooit te lang vochtig. In Meppel en omgeving laat u uw voegen verzorgen door Den Hartog Voegwerken.

Goed voegwerk is onmisbaar

Het invoegen gebeurt niet alleen om de muur te beschermen tegen insijpelend water. Een goed gevoegde muur heeft ook nog eens een hogere weerstand en is beter bestand tegen verschillende invloeden van buitenaf. Het blijft dus belangrijk om een gemetselde muur te voorzien van voegen. Nieuw voegwerk laat u uitvoeren door een specialist. Zo bent u verzekerd van vakwerk en een lange levensduur van uw gevel of muur. Den Hartog heeft professionele mensen in dienst die door geheel Meppel langskomen. Ook buiten Meppel kunt u vertrouwen op de diensten van Den Hartog waaronder Coevorden, Assen of Hoogeveen.

Verschillende voegtypen

Wanneer u goed om u heenkijkt zal u opvallen dat het metselwerk per gebouw sterk verschilt. Zo is er vooral verschil op te merken in het invoegen. De platvolle voeg wordt veel toegepast. Dit geeft een nette uitstraling. Het platvolle voegsel met dagstreep behoort tot het ambachtelijk werk. De verdiepte voeg zorgt ervoor dat de gevel sneller droog is. De schaduwvoeg zorgt voor een goede afvoer van het water en ziet er strak uit.

Welk type voeg u ook kiest: Den Hartog kan u hierin adviseren en het werk voor u uitvoeren. Voor nieuw voegwerk of het vervangen van oud werk bent u bij Den Hartog op het juiste en vertrouwende adres. Wij komen door geheel Meppel en daarbuiten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter