Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Nieuw voegwerk Hoogeveen

Om de kwaliteit en de waarde van uw woning te behouden, is het belangrijk om af en toe in het onderhoud van uw huis in Hoogeveen te investeren. Dit betekent niet alleen dat u uw woning regelmatig een nieuw likje verf moet geven, maar ook dat u goed naar de kwaliteit van de voegen van uw huis moet kijken. Zijn uw voegen niet meer van goede kwaliteit? Dan is het belangrijk om de voegen te laten vervangen, zodat de waarde van uw woning niet in het geding komt.

De voordelen van nieuw voegwerk

Er zijn twee grote voordelen verbonden aan het vervangen van uw oude voegen met uw nieuwe voegen. Het eerste voordeel, is het feit dat uw oude voegen op deze manier het metselwerk niet kunnen beschadigen. Slecht, oud voegwerk geeft schade aan het metselwerk en kan op den duur zelfs voor schade aan de gevel zorgen. Vervangt u de voegen, dan voorkomt u deze problemen. Het andere voordeel van het vervangen van uw voegen, is het feit dat de isolatie van uw woning op deze manier op peil blijft. Zijn de voegen niet goed meer, dan de koude lucht van buiten gemakkelijker naar binnen komen en verliest u warmte. Hierdoor is het lastiger om uw woning warm te houden in de winter, simpelweg door slecht en oud voegwerk.

Uw voegen laten vervangen door Den Hartog Voegwerken

Den Hartog Voegwerken is al jaren gespecialiseerd in het vervangen van verschillende soorten voegen. Laat u onze professionals aan de slag gaan met het vervangen van uw voegen in Hoogeveen, dan weet u zeker dat uw metselwerk en uw gevel niet beschadigd raken in het proces. Daar komt nog bij dat wij verschillende soorten voegen kunnen plaatsen. Van een platvolle voeg tot een platvolle voeg met dagstreep, een verdiepte voeg, een schaduwvoeg, een borstelvoeg, een gesneden voeg en een geknipte voeg: u kunt het allemaal door onze vakmannen laten plaatsen. Heeft u vragen over het vervangen van uw oude voegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter