Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Nieuw voegwerk Emmen

Voegwerk gaat over het algemeen vele jaren mee, maar dit betekent niet dat u nooit naar de voegen van uw woning om hoeft te kijken. Door de jaren heen kunnen voegen beschadigd en versleten raken en om de isolatiewaarde van uw woning te behouden, is het in dit geval belangrijk om in nieuw voegwerk te investeren. Is uw voegwerk aan vervanging toe en zoekt u een professionele partij uit Emmen die u kan ondersteunen bij het vervangen van uw voegen? Dan bent u bij Den Hartog Voegwerken aan het juiste adres.

De verschillende soorten voegtypen

Iedere woning ziet er anders uit en zit anders in elkaar en daarom heeft iedere woning weer ander voegwerk nodig. Om ervoor te zorgen dat wij iedereen van dienst kunnen zijn bij het vervangen van de oude voegen, vervangen wij verschillende soorten voegen. Denk hierbij aan de platvolle voeg (eventueel met dagstreep), de schaduwvoeg, de borstelvoeg, de verdiepte voeg, de gesneden voeg en de geknipte voeg. Wij kijken welke voegen het beste bij uw woning in Emmen passen en zorgen ervoor dat deze voegen nieuw worden aangelegd.

Den Hartog Voegwerken: persoonlijk en professioneel

Den Hartog Voegwerken is al vele jaren gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van verschillende soorten voegen in Emmen en omstreken. Onze benadering is niet alleen professioneel, maar ook altijd persoonlijk. Wij kijken naar uw woning, achterhalen welke voegen het beste bij uw huis passen en zorgen ervoor dat deze voegen op vakkundige wijze geplaatst worden. En heeft u zelf ook een idee over de nieuwe voegen van uw woning? Dan kunt u dit idee uiteraard altijd uitspreken, want onze specialisten luisteren altijd naar uw verhaal.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening bij het vervangen van voegen? Neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd wat u moet investeren om nieuwe voegen te laten plaatsen, dan kunt u een offerte opvragen. Op basis van uw wensen en eisen wordt er in de offerte een prijsopgaaf gemaakt, zodat u inzicht krijgt in de kosten van uw nieuwe voegen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter