Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Nieuw voegwerk Coevorden

Hoewel voegwerk vele jaren meegaat, betekent dit niet dat u nooit hoeft te investeren in nieuwe voegen voor uw metselwerk. Door de invloeden van buitenaf en door slijtage, kunnen de voegen van uw metselwerk namelijk beschadigd raken. Doet u hier niets aan, dan kan het metselwerk onherstelbaar beschadigen en kan zelfs de gevel beschadigd raken. Wilt u dit voorkomen? Investeer dan tijdig in nieuw voegwerk Coevorden.

De verschillende soorten voegen

Bij het vervangen van uw oude voegwerk met nieuwe voegen, zijn er verschillende soorten voegen die u kunt laten plaatsen. Afhankelijk van de voegen die u nu heeft en de uitstraling van uw gevel, worden er voegen gekozen die bij u passen. Zo kan er gekozen worden voor een platvolle voeg (eventueel met dagstreep), een verdiepte voeg, een schawudvoeg, een borstelvoeg, een gesneden voeg en een geknipte voeg bij het vervangen van uw voegen. En weet u zelf niet goed welke voegen het beste bij uw gevel passen? Dan hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, want een professional kiest gemakkelijk de beste voegen voor uw huis.

Voegen laten vervangen door Den Hartog Voegwerken

Het vervangen van voegen is een specialistische klus die u zeker niet zomaar zelf op u kunt nemen. Gaat u zelf uw voegen vervangen, dan is de kans groot dat u uw nieuwe voegen beschadigd of dat u zelfs schade aanbrengt aan het metselwerk van uw gevel. Wilt u dit voorkomen? Maak dan gebruik van de diensten van Den Hartog Voegwerken. Onze specialisten weten niet alleen welke voegen het beste bij uw gevel passen, maar kunnen de nieuwe voegen ook direct voor u plaatsen. Laat u uw woning in Coevorden opknappen door onze specialisten, dan hoeft u niets te doen en krijgt u bovendien het beste resultaat.

Heeft u vragen over het vervangen van uw oude voegen door Den Hartog Voegwerken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u weten wat u moet betalen voor nieuw voegwerk, dan kunt u via de website van Den Hartog Voegwerken een vrijblijvende offerte opvragen voor uw klus.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter