Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Muur voegen Emmen 

Hoe stevig uw woning staat, is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van het voegwerk. Zijn de voegen van uw buitenmuren beschadigd, dan kan uw woning op de lange termijn gaan verzakken. Wilt u dit voorkomen? Investeer dan in onderhoud van het voegwerk, laat tijdig reparaties aan het voegwerk uitvoeren en investeer indien nodig in nieuw voegwerk. Den Hartog Voegwerken komt graag bij u langs voor dit onderhoud, uw reparaties of uw nieuwe voegwerk in Emmen en omgeving. 

Nieuw voegwerk door Den Hartog Voegwerken 

Is het voegwerk van uw woning ernstig beschadigd? Dan is het niet voldoende om de voegen te laten repareren. In dit geval sturen wij onze voegers naar u toe om het voegwerk te verwijderen en vervolgens te vervangen. Dit is een investering voor u, maar wel een investering waar u vele jaren veel plezier van heeft. 

Voegwerk reparaties en onderhoud 

Als uw buitenmuren nog gerepareerd kunnen worden, kunt u ook contact met ons opnemen. Onze voegers kunnen niet alleen nieuw voegwerk plaatsen, maar kunnen een beschadigde muur ook vakkundig repareren. Ook voor frequent onderhoud staan wij voor u klaar. Sterker nog, wij raden onze klanten altijd aan om frequent onderhoud te laten plegen. Met regelmatig onderhoud voorkomt u namelijk veel voegwerk gerelateerde problemen. 

De voegers van Den Hartog Voegwerken 

De voegers van Den Hartog Voegwerken hebben jaren ervaring in het vak. Ook zijn zij erg servicegericht, kwalitatief, persoonlijk en snel vakwerk staat bij hen hoog in het vaandel. Wilt u uw buitenmuren door echte experts onder handen laten nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem contact met ons op en wij zetten uw afspraak voor bijvoorbeeld voegwerkreparatie, het onderhoud van uw voegwerk of voor een complete vernieuwing van uw voegwerk direct in onze agenda.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter