Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Muur voegen Coevorden 

Ziet het voegwerk van uw woning er niet meer zo goed uit? Dan raden wij u aan om uw voegwerk te laten onderhouden door Den Hartog voegwerken. Als dit niet voldoende is om het voegwerk weer aan uw eisen te laten voldoen, kunt u ook contact met ons opnemen om uw muur opnieuw te laten voegen. 

De diensten van Den Hartog Voegwerken 

Den Hartog Voegwerken is al jaren gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en restaureren van voegwerk. Ook kunt u onze voegers inhuren als u uw (nieuwbouw)woning opnieuw wilt laten voegen. Wij zorgen ervoor dat het voegwerk van uw huis weer helemaal aan uw eisen voldoet en jaren mee gaat. 

Heeft de gevel van uw woning een grote beurt nodig? Dan komen wij ook bij u langs. Naast het onderhouden, repareren en restaureren van uw voegwerk, kunnen wij de gevel ook reinigen en/of volledig restaureren

Professionele, servicegerichte en ervaren voegers 

Den Hartog Voegwerken werkt alleen met professionele, servicegerichte en ervaren voegers. Maakt u gebruik van onze expertise, dan weet u zeker dat u door vakkundige én klantvriendelijke voegers geholpen wordt. Weet u niet zo goed hoe u de gevel van uw woning het beste onder handen kunt laten nemen? Dan denken onze voegers graag met u mee. Voor ieder probleem komen zij met een passende en persoonlijke oplossing. 

Direct een afspraak maken 

Wilt u de gevel van uw woning in Coevorden een grote beurt geven? Neem dan contact met ons op. Wij sturen onze vakkundige voegers graag al op de korte termijn naar u toe. Of het voegwerk nu onderhouden of volledig gerestaureerd moet worden: Den Hartog Voegwerken staat voor u klaar. 

En wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze tarieven? Neem dan contact op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter