Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Muur voegen Assen 

De uitstraling van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door de staat van uw gevel. Ziet het voegwerk van de gevel er niet meer netjes uit? Dan heeft dit een negatieve invloed op de ‘looks’ van uw huis. Gelukkig kunt u hier iets aan doen. Huur Den Hartog Voegwerken in en uw huis ziet er weer als nieuw uit. 

Uw voegwerk laten onderhouden 

Den Hartog Voegwerken komt graag regelmatig bij u langs om uw voegwerk na te kijken. Is er onderhoud nodig? Dan voeren wij deze onderhoudswerkzaamheden direct uit. Met vakkundig onderhoud verlengt u de levensduur van uw voegen en dus van de gevel van uw woning. 

Uw voegwerk laten repareren 

Is uw voegwerk beschadigd, bijvoorbeeld door zure regen? Neem dan contact op met Den Hartog Voegwerken. Wij sturen graag vakkundige voegers naar u toe om het voegwerk te repareren. Het oude voegwerk wordt verwijderd en er worden nieuwe voegen geplaatst, zodat uw gevel er weer netjes uit ziet. 

Nieuw voegwerk laten plaatsen 

Uiteraard kunt u onze voegers ook inhuren als u nieuw voegwerk wilt laten plaatsen. Laat u bijvoorbeeld een (nieuwbouw)woning bouwen? Dan komen wij graag bij u langs om het voegwerk voor iedere muur netjes, vakkundig en snel te verzorgen. Uiteraard doen wij dit op hoog niveau en voor een aantrekkelijke prijs. 

De beste voegers van Assen en omgeving 

Den Hartog Voegwerken werkt alleen met de beste voegers van Assen en omgeving. Onze voegers werken niet alleen op hoog niveau, maar ook erg snel. Bovendien zijn zij klantgericht. Wat voor probleem zich ook voordoet: onze voegers komen met een klantgerichte, persoonlijke en passende oplossing. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter