Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Muur voegen

Als u wakker wordt denkt u vast niet meteen aan uw muur voegen. Toch is het belangrijk dat u hier wel een keer aan gaat denken, aangezien de kwaliteit van uw voegen achteruitgaat naarmate de tijd verstrijkt. Heeft u al last van versleten of aangetaste voegen? Of wilt u het graag voorkomen dat uw voegen gaan slijten? Voor een goed behoud en een verzorgde indruk van uw muur doet u er goed aan om uw muur te laten voegen. Met de hulp van Den Hartog Voegwerken ziet uw muur er weer als herboren uit, waardoor het een frisse indruk achterlaat voor de buitenwereld. U vindt ons in de regio’s Hoogeveen, Drenthe, Assen, Beilen en Zwolle.

Muur voegen: het zetten van nieuwe voegen

Versleten muren gaan vaak borsten en brokkelen. Dit tast de isolatie van de woning aan, omdat kou, vocht en wind naar binnen dringen. Ook ontsnapt de warmte via de versleten muur voegen. Maar dat is niet het enige. Slecht onderhouden voegen zorgen namelijk voor nog meer problemen, zoals schimmel, doorslaande muren en lekkages. Voeg uw muren opnieuw en u zult merken dat deze problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Nieuwe voegen zorgen niet alleen voor meer comfort in huis, maar zijn ook van grote waarde voor uw woning. Goed voegwerk geeft de woning namelijk een frisse uitstraling, waardoor het aanzicht vaak weer als nieuw geldt. Nooit verkeerd voor de waarde van uw huis!

Muur voegen: onze werkwijze

Voor het voegen wordt voegspecie gebruikt. Om vlekken te voorkomen is deze specie niet te nat, maar aardvochtig. Door de voegen te impregneren kunnen ze langer hun werk doen en gaat de kwaliteit van uw muur omhoog. Vocht en algengroei worden hiermee voorkomen. Vaak verwijderen we oude en versleten voegen en spuiten we uw muur netjes na. Voor het beste resultaat laat u ook meteen uw muur reinigen.

Denkt u eraan om uw muur te laten voegen? Neem dan contact op met Den Hartog Voegwerken. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-47410861 of het contactformulier invullen op onze website. U kunt een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen en bovendien krijgt u 10 jaar garantie.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter