Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Kosten voegwerk

Wilt u ook aandacht besteden aan de buitenkant van uw huis? Uw muren, gevels, tuin of buitenvoorwerpen verdienen natuurlijk evenveel aandacht als uw interieur. Een verzorgd voegwerk aan de buitenkant van uw huis zorgt ervoor dat uw huis een frisse uitstraling krijgt. U kent vast wel een aantal oude, vervallen huizen die een slordig en onverzorgd aanzicht hebben van buitenaf, maar waar het er binnen allemaal erg verzorgd uitziet. Dit is natuurlijk zonde, omdat een eerste indruk meestal gemaakt wordt vanuit de buitenkant van uw huis. Den Hartog Voegwerken is uw ideale partner voor voegwerk op maat in de regio’s Zwolle, Assen, Beilen, Drenthe en Hoogeveen.

Lage kosten voegwerk

Den Hartog Voegwerken is dé voegwerkspecialist en hanteert erg lage kosten. Voegwerk dient uiterst secuur en verzorgd te worden behandeld en dat is precies wat wij doen. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het renoveren van bestaande gevels en het voegen van woningen. Het verwijderen en aanbrengen van voegwerk, het repareren van metselwerk, impregneren, herstellen van scheurvorming, schoorsteenrenovatie en betonreparatie zijn een aantal van onze werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor u.

Voegwerk: op maat voor u geleverd

Door onze professionele aanpak en ervaren medewerkers kunnen wij voegwerk op maat leveren, dat ook nog eens betaalbaar is. Wij werken efficiënt en nemen elke opdracht, groot of klein, uiterst serieus. Wat dit gaat kosten? Voegwerk is altijd afhankelijk van meerdere factoren, zoals de mate van beschadiging, gaat het om een controle, reparatie of renovatie en de oppervlakte van uw muur of gevel.

Wilt u gebruikmaken van Den Hartog Voegwerken en daarmee zorgen dat uw muren en gevels weer voorzien zijn van uitmuntend voegwerk? Neem dan telefonisch contact op via 06-47410861 of vul het contactformulier op onze website in. Wij streven naar een persoonlijke benadering en u kunt altijd kiezen voor een vrijblijvende, gratis offerte.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter