Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel restaureren in Hoogeveen


Veel mensen houden er geen rekening mee, maar een bakstenen muur kan door de jaren heen flink beschadigen. Niet alleen door de regen, sneeuw en hagel die tegen de gevel van het pand geblazen wordt door de wind, maar ook door andere externe invloeden. U kunt de levensduur van de bakstenen muur flink verlengen door goed onderhoud te plegen, maar soms is dit niet voldoende. Is uw gevel beschadigd, dan moet u investeren in gevel reparatie en herstellen.

Voorkom problemen met gevel reparatie en herstellen

Door een bakstenen muur tijdig te laten restaureren, kunt u veel problemen voorkomen. Een tijdige restauratie zorgt er niet alleen voor dat grotere problemen voorkomen kunnen worden, maar ook dat u minder hoeft te stoken en in de zomer minder gebruik hoeft te maken van een ventilator of een airco om de ideale temperatuur te krijgen in het pand. Is een bakstenen muur namelijk beschadigd, dan komt hier eenvoudig koude lucht doorheen in de winter en is het moeilijker om het koud te houden in huis in de zomer. Dit betekent dat uw energierekening hoger wordt, simpelweg omdat u meer moet stoken in de winter en in de zomer hulpmiddelen nodig heeft om het koel te houden in huis.

Den Hartog Voegwerken: uw ervaren gevelexpert in Hoogeveen

Is de bakstenen muur van uw woning of bedrijfspand in Hoogeveen flink beschadigd? Dan kunt u Den Hartog Voegwerken raadplegen voor het vakkundig renoveren van uw bakstenen muur. Dit is niet alleen beter voor het aanzicht van uw woning of kantoorpand, maar ook voor de isolatiewaarde van het pand en dus voor uw energierekening. Meer weten? Neem dan contact op met Den Hartog Voegwerken en stel al uw mogelijke vragen over het restaureren van uw kapotte bakstenen muren.

Particulieren en zakelijk

Wij van Den Hartog Voegwerken staan klaar voor zowel zakelijk als particulieren, zie hoiervoor onze speciale aanbiedingen.

 


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter