Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel restaureren in Emmen


De indruk die uw woning of bedrijfspand achterlaat bij voorbijgangers en bezoekers, wordt door diverse factoren bepaald. Een factor die in ieder geval van grote invloed is op de indruk die uw pand achterlaat, is de gevel van het pand. Ziet deze er verouderd, vies of beschadigd uit, dan heeft dit een negatieve invloed op de eerste indruk van uw woning of bedrijfspand. De enige manier om dit op te lossen, is door uw gevel te laten restaureren.

Het belang van een gevel reparatie

Een gevel reparatie is niet alleen belangrijk om het aanzicht van uw woning of bedrijfspand te verbeteren, maar heeft ook nog een ander doel. Is de voorkant van uw woning of kantoorpand versleten of zelfs kapot, dan heeft dit namelijk ook invloed op de isolatiewaarde van uw woning. Door de kieren, gaten of scheuren die ontstaan, kan er namelijk koude lucht van buiten naar binnen komen in de wintermaanden. In de zomermaanden is het juist moeilijker om uw woning koel te houden, want dan komt de warme lucht van buiten naar binnen. Het gevolg? U moet meer moeite doen om de juiste temperatuur te krijgen in uw woning of bedrijfspand en dit betekent onder andere dat de energierekening hoger wordt.

Door te investeren in een gevel reparatie, lost u dit probleem meteen op. De voorkant van het pand wordt helemaal onder handen genomen, zodat er geen koude en/of warme lucht meer naar binnen kan komen en u een prettige temperatuur in huis krijgt.

Den Hartog Voegwerken: uw gevelspecialist in Emmen

Den Hartog Voegwerken is gespecialiseerd in het renoveren van voegen, ook aan de voorkant van uw woning of bedrijfspand. Heeft u te maken met een beschadigde muur? Neem dan contact op met Den Hartog Voegwerken.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter