Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Voeg herstellen muur

De voegen van een muur hebben over het algemeen een lange levensduur, maar het kan voorkomen dat het voegwerk van uw woning beschadigd raakt. Dit kan komen door slijtage, maar ook door bepaalde weersomstandigheden of door een harde klap tegen de muur van uw woning. Wilt u dat het voegwerk van uw woning van hoge kwaliteit blijft, dan is het een must om de beschadigde voeg of de kapotte voegen te laten herstellen door een professionele voeger. 

Het belang van hoogwaardige voegen in de muur

De voegen van een standaard bakstenen muur hebben enkele belangrijke functies voor de wand in kwestie. Ten eerste moeten de voegen ervoor zorgen dat er geen vocht naar binnen komt, zodat de luchtvochtigheid in huis op peil blijft. Daarnaast moeten de voegen ervoor zorgen dat er geen koude lucht van buiten naar binnen komt, voor een aangename temperatuur in de woning. Tot slot moeten de voegen zorgen voor een stabiel huis, zonder enige verzakkingen of andere beschadigingen. 

Is er een voeg kapot of zijn er meerdere voegen in de muur beschadigd, dan kunt u te maken krijgen met vocht in huis, tochtproblemen en zelfs verzakkingen. Om dit soort problemen te voorkomen, laat u de kapotte voeg tijdig herstellen door een professionele voeger. 

Den Hartog Voegwerken: voor het herstel van al uw voegen

Den Hartog Voegwerken is een professionele, ervaren en betrouwbare voeger die al vele jaren gespecialiseerd is in het herstellen van verschillende soorten kapotte voegen. De voegspecialist is gevestigd in Noordscheschut bij Hoogeveen, maar is ook actief in en rondom Coevorden, Emmen en Assen. Woont u in deze regio en heeft u te maken met beschadigde voegen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in om de voegen te laten herstellen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter