Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Scheur herstellen in muur

De gemiddelde buitenmuur heeft een lange levensduur, maar toch kan het voorkomen dat de muur van uw woning beschadigd raakt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een milde aardbeving (zoals veel in het noorden van het land gebeurt), maar ook door kleinere trillingen. Rijden er regelmatig zware voertuigen door uw straat en is uw woning hier niet op gebouwd? Dan kunt u door de trillingen van deze voertuigen ook te maken krijgen met een scheur in uw buitenmuur.

Een scheur in de muur? Laat de beschadiging snel herstellen

Heeft u een scheur in de buitenmuur van uw woning, dan is het belangrijk om deze beschadiging zo snel mogelijk te laten herstellen. Door een scheur in de muur kan namelijk niet alleen vocht en kou komen, maar kan de woning ook verder beschadigen. Zit er eenmaal een scheur in de muur, dan is de muur namelijk minder stevig en is er meer kans op verzakkingen. Om dit soort grote schadeposten te voorkomen, laat u de scheur in de muur snel en vakkundig herstellen. 

Een professioneel voeger is niet alleen gespecialiseerd in het vervangen van voegwerk, het repareren van voegwerk en het onderhouden van voegwerk, maar ook in het herstellen van ernstige beschadigingen van uw muur. Of u nu te maken heeft met een grote scheur in de muur of een kleine inkeping: uw professionele voeger kan dit voor u herstellen. 

Den Hartog Voegwerken: uw betrouwbare voegspecialist uit Drenthe

Den Hartog Voegwerken is een ervaren voeger uit de provincie Drenthe, die verschillende soorten voeg gerelateerde werkzaamheden op zich kan nemen. Heeft u te maken met een ernstig beschadigde buitenmuur met grote of kleinere scheur? Ook dan kunt u contact opnemen met Den Hartog Voegwerken om van hun hoogwaardige dienstverlening gebruik te maken.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter