Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Renovatie voegwerk Hoogeveen

Hoe goed een woning geïsoleerd is, is voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van het voegwerk van de woning. Zijn de voegen nieuw en van hoge kwaliteit, dan is de woning automatisch beter geïsoleerd. Dit betekent dat er minder kou naar binnen komt in de winter en dat het in de zomer lekker koel blijft, waardoor de energierekening beduidend lager is. Wilt u uw voegen laten renoveren, zodat deze weer helemaal aan de isolatie-eisen van vandaag de dag voldoen? Dan bent u bij Den Hartog Voegwerken aan het juiste adres. 

Voegwerkrenovatie: wat houdt dat in?

Laat u uw muren renoveren, dan worden er diverse aanpassingen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat de muren weer helemaal aan de isolatie-eisen van vandaag de dag voldoen. Een renovatie is dan ook iets anders dan een reparatie, want bij een renovatie wordt het voegwerk enkel aangepast om een verbetering te bewerkstelligen. Er is geen sprake van schade zoals bij een reparatie het geval is, maar enkel van een verbetering van de muren.

Verschillende soorten voegwerkrenovaties

Den Hartog Voegwerken al jaren gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van oude en nieuwe muren met verschillende soorten voegen. U kunt bij ons terecht als u een schaduwvoeg tussen uw stenen heeft zitten, maar ook borstelvoegen en alle andere soorten kunnen wij verbeteren en herstellen. Het maakt niet uit wat voor muren u heeft: wij nemen uw muren graag onder handen voor een betere isolatie.

Den Hartog Voegwerken: uw voegspecialist in Hoogeveen

Den Hartog Voegwerken is een ervaren voegspecialist die actief is in de steden Hoogeveen, Emmen, Coevorden en Assen. Woont u in een van deze steden en wilt u uw muren laten herstellen of verbeteren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter