Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Renovatie voegwerk Emmen

De samenstelling en kwaliteit van voegwerk is door de jaren heen flink veranderd. Kijkt u naar oude woningen, dan ziet u dat deze woningen heel ander metselwerk hebben dan nieuwere woningen. Woont u in een oudere woning in Emmen, Assen, Coevorden of Hoogeveen en wilt u dat het metselwerk van uw woning aan de eisen van vandaag de dag voldoet? Dan kunt u uw voegen laten renoveren door Den Hartog Voegwerken. 

Het renoveren van uw muren: een korte introductie

Laat u het metselwerk van uw woning renoveren, dan worden er diverse aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd door de professionals van Den Hartog Voegwerk. Door deze aanpassingen en verbeteringen voldoet het metselwerk weer helemaal aan de eisen van vandaag de dag, zodat uw woning beter geïsoleerd is. Het resultaat: een lagere energierekening, zodat u veel geld kunt besparen.

Een renovatie voor alle soorten metselwerk

Den Hartog Voegwerken is al jaren actief in het herstellen van metselwerk en kan daarom verschillende soorten voegen verbeteren. Het maakt niet uit of uw woning een borstelvoeg, een schaduwvoeg of een platvolle voeg heeft, want onze specialisten kunnen alle soorten muren herstellen voor een betere isolatie. 

Een renovatie in Emmen, Assen, Coevorden of Hoogeveen

Als voegspecialist is Den Hartog Voegwerken actief in diverse steden. Woont u in een van bovenstaande steden, dan kunt u de specialisten van Den Hartog Voegwerken inhuren om het metselwerk van uw woning voor een aantrekkelijke prijs te verbeteren. Meer weten over onze diensten of over onze tarieven? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Twijfelt u of u in ons werkgebied woont, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en eventueel direct een afspraak in te plannen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter