Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Renovatie voegwerk Assen

Heeft u een oudere woning, dan is de kans groot dat de bakstenen van uw woning niet aan de eisen van vandaag de dag voldoen op het gebied van isolatie. De voegen die vroeger verwerkt werden in Nederlandse huizen, zijn namelijk heel anders dan het metselwerk van vandaag de dag. Wilt u dat uw woning weer helemaal bij de tijd is op het gebied van isolatie, dan laat u een voegwerkrenovatie uitvoeren door Den Hartog Voegwerken. 

Het belang van een voegwerkrenovatie

Het renoveren van het voegwerk van uw bakstenen muren brengen enkele voordelen met zich mee. Ten eerste zal uw woning na het renoveren beter geïsoleerd zijn, waardoor er minder kou naar binnen komt in de winter en de temperatuur binnen in de zomermaanden ook aangenaam blijft. Een ander voordeel van het herstellen van uw bakstenen muren, is dat uw woning stevig blijft staan. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzakkingen door beschadigingen in de muren, maar heeft een woning die zeker een stootje kan. 

Een renovatie voor alle soorten voegwerken

Door de jarenlange ervaring van Den Hartog Voegwerken, kunt u bij ons terecht voor het herstellen van alle soorten voegwerken. Het maakt niet uit of uw woning een schaduwvoeg heeft in de muren of uw woning al honderden jaren dezelfde oude voegen heeft, want wij helpen u graag. 

Direct voegwerk renoveren in Assen? Neem contact met ons op

Den Hartog Voegwerken is onder andere actief in de omgeving van de stad Assen. Woont u in deze stad of in de directe omgeving van deze stad en zijn uw voegen aan verbetering toe? Neem dan contact met ons op, zodat we direct een afspraak in kunnen plannen voor het verhogen van de kwaliteit van uw bakstenen muren.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter