Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Muurscheuren laten herstellen

Trilt de ondergrond van uw woning regelmatig of een enkele keer erg hard, dan kunnen er kleine scheurtjes of zelfs grotere scheuren in de muren ontstaan. Scheuren in de muur zijn niet alleen ontsierend, maar kunnen ook voor grote problemen zorgen. Welke problemen dit zijn en hoe u kunt voorkomen dat u met de problemen van scheuren in de muur te maken krijgt, leest u op deze pagina.

De mogelijke gevolgen van muurscheuren

Zitten er kleine of grote scheuren in uw muur, dan kunt u te maken krijgen met verschillende vervelende gevolgen van deze beschadigingen. Ten eerste kan er vocht door de scheuren van de muur komen, waardoor de luchtvochtigheid in huis stijgt en uw wooncomfort daalt. Daarnaast kan er ook tocht door de scheuren komen, wat betekent dat u meer moet stoken om het lekker warm te krijgen in huis. Zitten er grote scheuren in de muur, dan kan de woning zelfs gaan verzakken. Dit komt omdat de muur een belangrijk deel uitmaakt van het fundament van de woning, dat door de scheuren beschadigd is geraakt.

Om te voorkomen dat u te maken krijgt met de vervelende gevolgen van kleine of grote muurscheuren, wordt aangeraden om de scheuren tijdig te laten repareren. Dit doet u niet zelf, maar hier schakelt u een professioneel voeger voor in. Den Hartog Voegwerken helpt u graag om uw muren volledig te laten repareren, zodat de buitenmuren van uw huis weer zo goed als nieuw zijn.

Een scheur in de muur? Neem direct contact op met uw voeger

Heeft u te maken met muurscheuren en wilt u deze scheuren zo snel mogelijk laten repareren? Neem dan contact op met Den Hartog Voegwerken en u weet zeker dat de scheuren in de muur goed gerepareerd worden.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter