Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Huis renoveren

Uw huis renoveren is een hele klus. Van het plaatsen van nieuwe kozijnen tot het vervangen van de oude voegen. Den Hartog Voegwerken helpt u graag bij de renovatie van uw huis. Vakmanschap staat namelijk bij ons voorop. Wij bestuderen daarom ook eerst grondig de bestaande voeg, zodat wij het voegwerk met professioneel gereedschap kunnen verwijderen en renoveren. Vervolgens wordt het geheel schoongespoten. Uw gevel ziet er hierdoor weer als nieuw uit.

Voegkeuze

Een keuze voor een nieuwe voeg is belangrijk bij een huis renoveren. Den Hartog Voegwerken biedt u een breed scala aan kleuren voor voegen. Door de voegkeuze kunt u uw huis renoveren in de gewenste stijl. Bij de kleurkeuze voor de voeg adviseren wij u uiteraard graag. Ons bedrijf heeft immers jarenlange ervaring met voegwerken en renovaties.

Werkwijze

Bij Den Hartog Voegwerken plannen wij altijd een afspraak in met de klant om de wensen door te nemen. Tevens bekijken onze professionele vakmensen dan het huidige voegwerk en wordt de (eventuele nieuwe) kleurkeuze in samenspraak bepaald. Indien de gewenste voeg is geselecteerd, beginnen wij met de renovatie. Bij Den Hartog Voegwerken hakken wij de voegen altijd stofvrij uit. Een extra voordeel, zodat u minder overlast heeft gedurende de renovatie. Immers, een renovatie is al intensief genoeg. Onze werknemers plaatsen vervolgens vakkundig de voegen, waarna zij de werkoppervlakken uiteraard schoon opleveren. Besteedt u het voegwerk bij uw renovatie uit aan Den Hartog Voegwerken? Dan kunt u rekenen op vakwerk en een garantie van 10 jaar. Zo kunt u binnen ‘no time’ genieten van uw nieuwe gerenoveerde huis.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een renovatie of heeft u interesse in een vrijblijvende en gratis offerte van Den Hartog Voegwerken? Neem dan contact met ons op via 06-47410861 of het contactformulier. Den Hartog Voegwerken is onder meer gevestigd in Zwolle.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter