Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevelrenovatie prijzen

Een gevel is misschien wel het meest onderschatte onderdeel van een woning. Een buitengevel zorgt ervoor dat de binnenkant van uw woning wordt beschermd tegen weer, wind en vocht. Het is daarom van groot belang dat u veel aandacht besteedt aan het bijhouden, repareren of, indien nodig, renoveren van uw gevel. Een gevelrenovatie kunt u eenvoudig laten doen door Den Hartog Voegwerken.

Primaire functie van een gevel

De grootste vijand van ieder gebouw is ongetwijfeld vocht. Normaal gesproken zorgt de buitengevel ervoor dat vocht niet naar binnen kan trekken, maar bij beschadiging van uw buitengevel kan het deze functie niet meer naar behoren uitvoeren. Uw gevel zal niet meer vochtwerend zijn en het vocht zal zich dan ook snel via de buitenmuur naar binnen wurmen. Het vocht kan schade aanbrengen binnen uw woon- en werkklimaat. U kunt dit voorkomen met een gevelrenovatie. Prijzen houden we laag, kwaliteit hoog.

Een uitstraling van een gebouw wordt grotendeels bepaald door de omgeving waarin het staat, maar ook door de staat van onderhoud waarin het verkeert. Een schildersbedrijf dat een aangetaste gevel heeft, met slecht bijgehouden verfwerk, zal door potentiële klanten minder serieus genomen worden.

Gevelrenovatie: prijzen waar menig klant U tegen zegt

De prijzen van een gevelrenovatie zijn moeilijk in te schatten. Veel bedrijven hanteren verassend lage prijzen. Bij deze bedrijven weet u dat de kwaliteit van de renovatie niet van hoge kwaliteit zal zijn. Bedrijven die te hoge prijzen rekeningen voor een gevelrenovatie prijzen zichzelf vaak de hemel in door vakkundig en professioneel werk, maar werken meestal niet efficiënt. Den Hartog Voegwerken zorgt ervoor dat de renovatie te allen tijde perfect uitgevoerd wordt en rekent een eerlijke prijs voor de werkzaamheden.

Wilt u uw gevel laten renoveren? Neem dan contact op met Den Hartog Voegwerken en haal een echte specialist in huis. Wij bieden 10 jaar garantie, werken met professionele mensen en staan garant voor een vriendelijke en snelle service. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-47410861 of het contactformulier op onze website invullen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter