Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Renovatie

Onderschat het belang van perfect voegwerk voor uw huis niet. Het vervangen van uw oude voegwerk en het aanbrengen van een nieuw type voeg zorgt ervoor dat uw huis er verzorgd en goed onderhouden uitziet. Een renovatie in Hoogeveen, een restauratie in Assen of nieuw voegwerk in Beilen, met de voegers van Den Hartog Voegwerken is uw woning zo goed als nieuw. Het restaureren van monumentale panden is een vak apart en tegelijkertijd een specialisme dat wij al jarenlange met veel succes uitvoeren. Met zorg worden de monumenten ontdaan van het oude voegwerk en vervolgens wordt de gevel nauwkeurig en met vakmanschap opnieuw ingevoegd.

voor-en-na-renovatie-den-hartog-voegwerken

Uw pand zo goed als nieuw

Den Hartog Voegwerken is bevoegd en volledig gecertificeerd om deze specialistische opdrachten uit te kunnen voeren. De monumentale panden worden weer in oude glorie hersteld, zodat zij een genot worden om naar te kijken. Niet alleen oude panden worden in ere hersteld, ook nieuwbouwprojecten kunnen van voegwerk voorzien worden. Wij werken met verschillende voegtypen, zoals een platvolle voeg waarbij de voeg gelijk ligt aan de baksteen of een verdiepte voeg, die twee tot vier millimeter diep tussen de stenen ligt. Een restauratie of renovatie in Hoogeveen, Assen of andere gebieden in Drenthe is uiteraard mogelijk. Een goed verzorgd en onderhouden pand zorgt voor een uitnodigende aanblik van uw woning. Onze vakmensen verwijderen de oude voeg met behulp van professioneel gereedschap en vervolgens wordt de gevel krachtig schoongespoten.

Van ‘toegevoegde’ waarde

Een keuze maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wij adviseren u graag bij deze beslissing door middel van het opzetten van proefstukjes voeg. Wilt u voor uw renovatie in Hoogeveen een schaduwvoeg of juist een borstelvoeg? Wanneer uw keuze is gevallen op de juiste voeg, wordt deze vakbekwaam aangebracht. Uiteraard worden alle oppervlakken schoon opgeleverd. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter