Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Professionele hogedrukreiniger

Wilt u uw huis ook laten schitteren aan de buitenkant? Een mooi en verzorgd huis is voor veel mensen van groot belang, maar het komt vaak voor dat mensen de buitenkant van hun woning wat uit het oog verliezen. Dat is logisch, maar wel heel erg zonde. De meeste mensen zien uw huis namelijk vanaf de buitenkant en krijgen niets van de binnenkant te zien. Wilt u een goede eerste indruk achterlaten met uw woning? Den Hartog Voegwerken zorgt voor een professionele reiniging van uw gevels en muren.

Professionele hogedrukreiniger

Heeft u al lange tijd geen aandacht meer besteed aan de verzorging van uw muren en gevels? Of heeft u een balkon of stenen tuin die hoognodig toe is aan een grondige schoonmaakbeurt? Dan hebben wij het juiste materiaal en de benodigde kennis in huis om u te helpen. Onze teamleden werken geregeld met een professionele hogedrukreiniger om ook de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen. Een professionele hogedrukreiniger kan alle oppervlakten en voorwerpen buitenshuis eenvoudig schoonmaken.

Buitenshuis: laat een sterke eerste indruk achter

Het is soms nodig om de oppervlakten buitenshuis eens grondig aan te pakken. Den Hartog Voegwerken maakt op een professionele wijze de voorwerpen en oppervlaktes buiten uw huis schoon, zodat uw huis weer een frisse indruk achterlaat. Wij gebruiken een professionele hogedrukreiniger met een laag vermogen voor eenvoudig schoonmaakwerk en een iets sterkere reiniger voor het schoonspuiten van bijvoorbeeld uw auto, caravan of terrastegels. Voor zeer vuile of grote oppervlakten hebben we een professionele hogedrukreiniger met meer dan 130 bar werkdruk.

Wilt u uw muren, tuin of gevel buitenshuis goed laten reinigen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-47410861 of het contactformulier op onze website invullen. Den Hartog Voegwerken reinigt alle gebouwen en ‘alles wat een muur heeft’ voor u in de omgeving van Hoogeveen, Drenthe, Assen, Beilen en Zwolle.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter