Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Muur impregneren

Het impregneren van muren is cruciaal voor het onderhoud van huizen en gebouwen. Bij Den Hartog Voegwerken weten wij als geen ander dat steen en voeg beschermd dienen te worden tegen invloeden van buitenaf, zoals rook en vocht. Een muur impregneren is om deze reden onmisbaar voor de levensduur van uw muren. Echter, is impregneren van muren een vak apart. Het dient professioneel en kundig uitgevoerd te worden. Bij verkeerde impregnatie of bij het gebruik van verkeerde impregneermiddelen, kan de muur of het voegwerk juist beschadigen. Dat is juist niet wat u wilt. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het impregneren van muren. Den Hartog Voegwerken helpt u daarom graag bij deze klus.

Impregneermiddelen

Bij de keuze voor een impregneermiddel zijn een aantal zaken belangrijk. Het middel dient in ieder geval aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Vrij van oplosmiddelen
  • Geurarm
  • Kleurloos
  • Uv-bestendig
  • Hoog penetratievermogen
  • Transparant opdrogend
  • Vuilafstotend

Een goed impregneermiddel bevat eigenschappen waardoor de muur ‘een extra laagje bescherming’ krijgt, zonder de voeg en de steen aan te tasten. Een muur impregneren vormt daarom een belangrijk onderdeel bij nieuwbouw of bij een reeds bestaande muren die men juist wil beschermen.

Verschillende soorten

Elke muur is anders. Den Hartog Voegwerken bekijkt de muren die geïmpregneerd worden daarom altijd zorgvuldig. Wilt u een muur impregneren? Wij kijken graag met u mee. Zo kunnen onze professionele vakmensen u het beste advies geven en helpen bij de impregnatie. Den Hartog Voegwerken levert daarnaast snelle service en biedt 10 jaar garantie op de impregnatie van muren. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 06-47410861 of via ons contactformulier. Den Hartog Voegwerken helpt u graag verder. Wij zijn werkzaam in Hoogeveen, Assen, Beilen en Zwolle.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter