Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Mos en groene aanslag op muren

Buitenmuren worden veelvuldig blootgesteld aan weer en wind en zullen na verloop van tijd dan ook gaan verkleuren. Dit kan zich uiten in mos en groene aanslag op muren. Dit is natuurlijk geen prettig aanzicht en kan de waarde van uw huis flink doen laten dalen. Daarnaast is dit ook slecht voor de kwaliteit van uw buitenmuren. De mos en groene aanslag op muren zorgen ervoor dat uw muur niet meer kan ademen, wat weer leidt tot schimmel op de groene mos. Dit is eenvoudig te voorkomen als u uw muren laat reinigen door Den Hartog Voegwerken.

Onze werkwijze

Als u mos en groene aanslag op muren wilt laten verwijderen, schakelt u de hulp in van Den Hartog Voegwerken. Wij reinigen uw buitenmuren met een hogedrukspuit of stoomcleaner. Wij hebben enkel werknemers in dienst die vakkundig zijn en een schat aan ervaring hebben. Op deze manier bent u verzekerd van een mooie, schone buitenmuur.

Mos en groene aanslag op muren zijn een gevolg van slechte voegen. Doordat schoorstenen ook vaak slechte voegen hebben, is deze aanslag doorgaans bij uw schoorsteen te vinden. Om dit in de toekomst te voorkomen, heeft u de keuze om uw muren en schoorsteen na de behandeling te laten impregneren, zodat deze waterafstotend worden. Op deze manier voorkomt u dat u mos en groene aanslag in de toekomst met regelmaat moet verwijderen.

De specialist in voegwerk

Den Hartog Voegwerken is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het renoveren van buitenmuren en het voegen van nieuwbouwwoningen. Voegwerk verwijderen en aanbrengen, metselwerk repareren, impregneren, scheurvorming herstellen, schoorsteenrenovatie en betonreparatie, u vraagt, wij draaien. Wilt u een specialist in huis halen die uw buitenmuren met zorg en kunde behandelt? Dan bent u bij Den Hartog Voegwerken aan het juiste adres.

Heeft u last van mos en groene aanslag op uw muren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-47410861 of het contactformulier invullen op onze website. Wij leveren 10 jaar garantie en bieden een vriendelijke en snelle service.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter