Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Kosten gevelreiniging

De kosten van gevelreiniging verschillen per situatie. Den Hartog Voegwerken heeft jarenlange ervaring met het reinigen van diverse soorten gevels en het bijbehorende voegwerk. Wij reinigen gevels vakkundig en professioneel met de juiste materialen en reinigingsmiddelen.

Belangrijke factoren

Er spelen diverse factoren een rol bij de kosten van gevelreiniging. Hieronder de factoren die van belang zijn:

  • Reinigingsoppervlakte
  • De mate van bevuiling
  • Materiaal gevel
  • De mate van beschadiging
  • Soort reiniging

De grootte van het reinigingsoppervlakte heeft invloed op de kosten van gevelreiniging. Daarnaast is de mate van bevuiling van de gevel ook een belangrijke factor. Bij meer verontreinigde gevels dienen namelijk zwaardere middelen of materialen gebruikt te worden. Tevens is het materiaal van de gevel van belang om te bepalen welke reiniging benodigd is. Ook de beschadiging van het voegwerk en de gevel hebben effect op de uiteindelijke kosten. De prijs is daarnaast afhankelijk van het soort reiniging. De kosten van zandstralen, schoon spuiten of chemisch reinigen van een gevel verschillen.

De meest voorkomende oorzaken

Gevelreiniging kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan vocht van invloed zijn, maar ook graffiti, klimop, roet en uitwerpselen bepalen of een gevel gereinigd dient te worden. De oorzaak van de verontreiniging wordt altijd door Den Hartog Voegwerken meegenomen bij de prijsberekening voor een gevelreiniging. Iedere oorzaak vraagt namelijk weer om een andere reinigingsmethode. Zo reinigen wij roet op een andere manier dan graffiti. De prijs voor gevelreiniging is dus afhankelijk van veel factoren. Wilt u een gevel reinigen en bent u benieuwd naar de kosten? Den Hartog Voegwerken maakt graag een persoonlijk gesprek met u om de kosten voor de gevelreiniging te bepalen.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen voor een gevelreiniging? Neem dan contact met ons op via 06-47410861 of het contactformulier. Wij zijn onder meer werkzaam in Zwolle en Hoogeveen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter