Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel reinigen

Een gevel geeft vaak een eerste indruk aan voorbijgangers bij het passeren van uw huis. Als u wilt dat uw huis een frisse en verzorgde indruk achterlaat, doet u er goed aan om ervoor te zorgen dat uw gevel netjes schoon is. Een doekje over uw gevel halen kan ooit helpen, maar zet niet echt zoden aan de dijk. Wilt u dat uw gevel er weer haarfijn uitziet? Dan doet u er goed aan om uw gevel eens grondig te laten reinigen. Uw gevel reinigen doet u met de hulp van Den Hartog Voegwerken. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer helemaal als nieuw aanvoelt door een professionele aanpak en werk op maat.

Uw woning weer als nieuw

Een gevel reinigen lijkt een gemakkelijke opgave, maar voor echt maatwerk is het toch verstandig om een specialist in huis te halen. Het vakkundig laten reinigen van uw gevel zorgt ervoor dat uw woning weer schoon en verzorgd is.

Afhankelijk van de mate van verontreiniging wordt uw gevel door ons team schoongespoten of gezandstraald. Een gevel reinigen kan soms een lastige opgave zijn, door een hoge mate van vervuiling. In dat geval zorgt Den Hartog Voegwerken voor een chemische reiniging voor uw gevel. Reinigen is de ene keer eenvoudig, de andere keer vereist het wat meer aandacht. Na het zandstralen of chemisch reinigen dient de gevel te worden geïmpregneerd, zodat de steen en voeg weer voor jaren beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf.

Geïmpregneerde gevel

Een geïmpregneerde gevel is waterafstotend waardoor er dus minder snel vocht-, vorst- en schimmelproblemen optreden en de groei van mos wordt voorkomen. Daarnaast is uw woning extra geïsoleerd, wat natuurlijk een prettige bijkomstigheid is van het impregneren. Impregneren is onmisbaar als u uw stenen en voegwerk jarenlang wilt behouden.

Wilt u uw gevel reinigen in de regio van Hoogeveen en Zwolle? Zoekt u hulp van een bedrijf met expertise en kennis? Dan staat Den Hartog Voegwerken voor u klaar. Wij werken met professionele mensen, bieden 10 jaar garantie en leveren altijd een vriendelijke en snelle service. U kunt telefonisch contact opnemen via 06-47410861 of het contactformulier invullen op onze website.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter