Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen Meppel

De voorzijde van uw huis is verkleurd door mos, door uitlaatgassen in de omgeving is de gevel van uw woning zwart geworden of er zijn vandalen met graffiti langs geweest. Het pand ziet er niet meer bepaald netjes uit, maar u heeft zelf niet de middelen en de tijd om de gevel schoon te maken. Wat u in dit geval kunt doen? Contact opnemen met Den Hartog Voegwerken, zodat onze schoonmakers het pand volledig kunnen reinigen. 

Periodieke reiniging

Den Hartog Voegwerken kan de voorzijde van uw woning of bedrijfspand regelmatig komen reinigen. Maakt u gebruik van onze periodieke reiniging, dan kiest u zelf wanneer onze schoonmakers langs moeten komen en wat zij moeten doen. We kunnen uw volledige woning bijvoorbeeld eens per drie jaar onder handen nemen, maar we kunnen ook eens per jaar langskomen voor kleinere onderhoudswerkzaamheden. 

Eenmalige reiniging

Uiteraard is het ook mogelijk om Den Hartog Voegwerken in te huren voor eenmalige gevelreiniging. Dit is bijvoorbeeld interessant als uw woning onder handen is genomen door vandalen met een graffitispuit, maar ook als u een belangrijke bijeenkomst heeft. Om uw huis voor deze bijeenkomst te laten stralen, komen wij graag bij u langs. 

Den Hartog Voegwerken: altijd het beste resultaat 

Huurt u Den Hartog Voegwerken in voor professionele gevelreiniging, dan profiteert u altijd van het beste resultaat. Wij werken niet alleen met de beste schoonmakers uit Meppel en omgeving, maar gebruiken bovendien de beste reinigingsmiddelen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken voor periodieke of eenmalige gevelreiniging door Den Hartog Voegwerken, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw woning of bedrijfspand volledig onder handen te nemen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter