Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen Hoogeveen

De gevel van uw woning heeft veel te verduren. De voorzijde van uw woning wordt niet alleen nat door de regen, maar krijgt bovendien te maken met allerlei soorten vervuiling. Denk hierbij aan vervuiling door uitlaatgassen, maar ook door mos en bladeren. Wilt u dat de voorzijde van uw woning er altijd stralend uit ziet? Laat uw gevel dan regelmatig reinigen door Den Hartog Voegwerken

Professionele gevelreiniging: voor alle viezigheden

Den Hartog Voegwerken kan alle soorten gevels reinigen en hierbij alle soorten viezigheden aanpakken. Denk hierbij aan verkleuringen door vocht (regen, sneeuw en hagel), maar ook aan vlekken door mos en uitlaatgassen in de lucht. Zelfs als uw woning beklad is met graffiti, kunnen wij u helpen om uw huis weer te laten stralen. We zorgen er niet alleen voor dat de lelijke graffiti helemaal verdwijnt, maar behandelen de volledige buitenzijde van uw woning om uw huis er top uit te laten zien. 

U kunt ons inschakelen voor eenmalige gevelreiniging, maar wij kunnen ook periodiek langskomen voor het schoonmaken van de voorzijde van uw huis. En wilt u uw bedrijfspand onder handen laten nemen door Den Hartog Voegwerken? Dan is dit ook zeker mogelijk, want wij werken ook voor zakelijke klanten uit Hoogeveen en omgeving. 

Grootschalig onderhoud? Wij staan voor u klaar

U kunt onze gevelspecialisten niet alleen inhuren voor professionele gevelreiniging, maar ook voor grootschalig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Zijn de voegen van het pand bijvoorbeeld flink beschadigd door slijtage? Dan kunnen wij de voegen repareren of zelfs vervangen door gloednieuwe voegen, die weer jaren mee gaan.

Meer weten over gevelreiniging of het volledig laten repareren van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op, dan beantwoorden wij al uw vragen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter