Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen Emmen

De gevel van uw woning is het visitekaartje van het pand. Het is niet alleen het eerste wat uw visite ziet als ze naar uw huis komen, maar het is bovendien het enige wat de voorbijgangers van het pand te zien krijgen van uw huis. Wilt u dat de voorzijde van uw woning een goede indruk achterlaat bij uw visite en bij voorbijgangers? Dan moet u de gevel regelmatig reinigen.

Altijd een representatief en schoon huis? Investeer in periodieke reiniging

Wilt u dat de voorzijde van uw huis er altijd netjes uit ziet? Dan laat u de stenen van uw woning aan de voorzijde van het pand regelmatig reinigen. Den Hartog Voegwerken kan eens per jaar bij u langskomen om de voorzijde van uw woning helemaal schoon te laten maken, maar u kunt ook eens per twee jaar, drie jaar, vijf jaar of tien jaar gebruik maken van onze dienstverlening. Ook is het mogelijk ons eenmalig in te huren voor professionele gevelreiniging. Zit er veel mos op de voorzijde van uw woning, heeft u last van zwarte aanslag door uitlaatgassen of is er een graffitispuiter langs geweest? Dan komen wij de voorzijde van uw woning graag schoonmaken. 

Den Hartog Voegwerken: ook voor bedrijven

Wij helpen niet alleen particulieren hun woning schoon te houden, maar komen ook bij veel ondernemers langs. Wilt u dat uw bedrijfspand altijd een goede indruk achterlaat? Investeer dan in representativiteit door uw bedrijfspand regelmatig volledig schoon te laten maken. U kiest zelf wanneer onze schoonmakers langs moeten komen en wat zij komen doen. Als de schoonmakers eenmaal vertrokken zijn, ziet uw bedrijfspand er weer zo goed als nieuw uit.

Meer weten over onze professionele gevelreiniging in Emmen en omgeving? Dan kunt u contact met ons opnemen.


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter