Coevorderstraatweg 38, 7914TM Noordscheschut | info@denhartogvoegwerken.com facebook twitter

Direct contact Tel: 06-47410861 Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen Drenthe

Door de jaren heen is de gevel van uw woning of bedrijfspand flink vies geworden. Er zitten vochtplekken op de gevel, u ziet groene aanslag door mos en misschien is er zelfs iemand aan het werk gegaan met graffiti. Wilt u dat uw woning of bedrijfspand weer een goede uitstraling krijgt, dan investeert u in professionele gevelreiniging door Den Hartog Voegwerken. Wij kunnen alle soorten vlekken verwijderen, zelfs als het gaat om hardnekkige graffitivlekken. 

Gevelreiniging voor particulieren

Is de voorzijde van uw woning verkleurd, zitten er vochtvlekken op of is de muur van uw huis onder handen genomen door een vandaal met een verfbus? Dan komen wij graag bij u langs om uw huis op professionele wijze schoon te maken. En zijn de voegen van uw woning verouderd, dan kunnen wij deze zelfs direct voor u repareren of vervangen. Na ons bezoek ziet uw woning er dan ook weer op en top uit. Niet alleen nu, maar over vele jaren nog steeds.

Gevelreiniging voor bedrijven

Wij helpen niet alleen particulieren met een vieze woninggevel, maar ook bedrijven die de voorzijde van hun bedrijfspand willen laten reinigen. U kunt ons eenmalig inschakelen, maar wij kunnen ook periodiek bij uw bedrijf in Drenthe langskomen. Door ons regelmatig in te schakelen, weet u zeker dat uw bedrijfspand er altijd netjes uit ziet. 

Den Hartog Voegwerken: voor professionele gevelreiniging

Den Hartog Voegwerken werkt niet alleen met de beste gevelreinigers, maar ook met de beste reinigingsmiddelen. Schakelt u ons in voor professionele gevelreiniging, dan weet u zeker dat u tevreden bent met het eindresultaat. Heeft uv vagen over onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken met Den Hartog Voegwerken? Neem dan contact met ons op, want wij staan voor u klaar.

 


Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen? of neem direct contact op: 06-47410861 Offerte Aanvragen

Twitter